Cautare

4452 de rezultate pentru "zepa mircea" (4.07 secunde)
Nu poti sa nu te intrebi ce vrea Mircea Geoana cand zice ca vrea sa devina prim-ministru. ... In cazul lui Mircea Geoana, cel care vrea sa se faca prim-ministru, raspunsul e altfel. Mircea Geoana are un raspuns la persoana a treia: ... Si de ce n-ar avea Mircea Geoana incotro?
Un alt director care nu se gandeste sa-si dea demisia in noile conditii este directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias:
In plus principalele autoritati portuare si navale nu au fost reprezentate in nici un fel la festivitatea primirii presedintelui Basescu la bordul fregatei "Ferdinand” si a navei scoala "Mircea”.
Liderul PSD Mircea Geoana spune ca actualul guvern nu este "la inaltimea imensei majoritati si a fortei politice pe care o reprezinta insumat PSD si PD-L" si ca exista "intr-un fel, o abandonare a independentei de gandire economica".
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. ... Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
De asemenea, Guvernul si-a asumat raspunderea cu privire la pachetul de legi privind reforma in sanatate, prilej cu care liderul PSD Mircea Geoana a declarat ca Executivul nu are curaj sa treaca legile prin Parlament pe cale obisnuita, pentru ca nu este sigur pe majoritatea conferita de coalitia PNL-PD-UDMR-PC.
Ultima editie a emisiunii "Political Mann" de la celebrul post de televiziune CNN s-a incheiat cu o recomandare pentru Mircea Geoana. ... Candidatul invins la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, il acuza pe parapsihologul Aliodor Manolea pentru infrangerea suferita la alegeri. ... usturoi, il ironizeaza pe Mircea Geoana cei de la CNN.
Scandalul de la Senat a readus in actualitate, pe retelele de socializare, bancurile cu Mircea Geoana. ... - Ce faci, mai, Mircea? ... ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana?
"Mircea Geoana are o dorinta irationala de a fi in centrul atentiei" Faptul ca Mircea Geoana se tine cu dintii de scaunul de presedinte al Senatului denota o dorinta irationala de a fi in centrul atentiei, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Nu este exclus ca, in aceste conditii, sa apara la Congresul PSD o lista de propuneri de schimbari la varful partidului, dupa cum a anuntat un alt vicepresedinte, Mircea Geoana.
Abia astazi, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Dan Ioan Popescu si Miron Mitrea isi vor depune propriile dosare de candidaturi la functiile pe care le vizeaza fiecare.
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana.
In noua sa calitate de presedinte al partidului, Mircea Geoana a participat, ieri, pentru prima data, la o sedinta a grupului deputatilor PSD.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Mircea Geoana a propus realizarea unui pact de colaborare a Puterii si Opozitiei pentru indeplinirea obiectivelor integrarii.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
PSD a lansat ieri, sub indrumarea colegilor socialisti europeni, seria de dezbateri publice sub denumirea de “dialoguri social-democrate“, initiativa cu care presedintele partidului, Mircea Geoana, promite ca va bate tara.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca departamentele partidului vor intensifica monitorizarea activitatii Guvernului pe ultima suta de metri pentru a verifica cate ordonante de urgenta vor fi emise in interesul unor persoane sau ale unor grupuri apropiate actualei guvernari.
Presedintele PSD Mircea Geoana si presedintele executiv Adrian Nastase sunt multumiti, cel putin de ochii lumii, de colaborarea lor la comanda social-democratilor. ... „Admir efortul pe care il face Mircea Geoana, ca presedinte al partidului, de a prelua din mers o masinarie care este foarte complicata“, a spus Nastase.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Miron Mitrea au adresat ieri clasei politice, presei si societatii civile o scrisoare deschisa in care fac apel pentru introducerea votului uninominal si a Parlamentului unicameral.
google-analytics.com